Huseiernes

Huseiernes eget hus.
Etter å ha jobbet med Huseiernes Morten Andreas Meier i et tidligere prosjekt startet vi rsamarbeidet og rehabiliteringen av Fred Olsens Gate 5 – huseiernes helt eget hus, og jobbet oss gjennom 4 år.
Bygget er fordelt på 7 etasjer og enger seg således ikke til en fremoverlent bedrift som virkelig brenner for åpenhet og god kommunikasjon mellom avdelingene. Layouten som møtte meg i 2018 var lukkede etasjer, preget av cellekontor, som hindret gjennomlys.

Vi kastet oss over skisseblokken og har klart å løse alle etasjene med en blanding av åpne arbeidsplasser, møterom, multirom og et lite torg. 

ÅR: 2018-2022

FOTO: Cathrine Holst

TYPE: KONTOR

På toppen, med utsikt over Børsen og Operaen er lyse fine møterom og spisestuen som også fungerer som et felles samlingssted. Har etasje har fått sin unike farge, med en lunt og «homy» atmosfære.

Det har vært en sann glede å få jobbe med en kunde over så mange år og de har nå fått sitt eierskap til sitt eget bygg, som allerede lever i tråd med vårt ønske; at det skal være så fleksibelt at det kan utvikle seg med organisasjonens dynamikk. Ulike avdelinger blir flyttet rundt, noen vokser, noen minker, det er stadig ulike behov, og huset tilpasser seg denne utviklingen.

Takk for godt samarbeid

Scroll to Top