#whosaidofficesareboring

Ingeborg Werenskiold

Det er mange hensyn å ta i en rehabiliterings-eller-flytteprosess, det trenger ikke være kjedelig.

Vi brenner for å utvikle arbeidsplasser som skaper den gode følelsen. En plass de ansatte gleder seg til å komme til og besøkende vil huske. 

Det er en kamp om effektive arealer, bærekraftige løsninger, de gode hodene og glade medarbeidere. Vi vil skape arbeidsplasser i tråd med den tiden vi lever i, og jobber kontinuerlig med å tilpasse oss kravene som stilles i dagens marked.

Prosess

Målet er at kunden skal blir utfordret til å gjøre vurderinger som bidrar til at de sitter igjen med en opplevelse av at bedriften har utviklet seg gjennom prosessen.

Ved overtakelse skal kunden ha god eierskap til prosjektet og løsningene og kunne videreformidle dens historien med engasjement og stolthet.

Bærekraft

Å jobbe med gjenbruk, sette eksisterende elementer i system for omdisponering er alltid på dagsorden i våre prosjekter og vi oppfordrer alltid våre kunder til å sette av ressurser til dette. 

Gjenbruk trenger ikke bety at man ender med et dårligere resultat konseptmessig. Tvert imot.

De siste årene har alle våre samarbeidspartnere og leverandører lagt til rette for effektivisering og tilgjengelighet for å gjøre enkle bærekraftige valg.

Samarbeidspartnere

Vi er en samarbeidspartner med alle de store møbelleverandørene på markedet: Input, Exponova, Flokk, Kontorrama, Linbak med flere.

Etter nesten 20 år i bransjen har vi også bredt erfaring med de aller fleste leverandører av fast inventar og spesialtilpassede løsninger. Ekstern prosjektledelse kan innhentes ved behov ved større prosjekter.

Analyseverktøy vi benytter oss av er utviklet av Empire ai. Deres software gjør det enkelt å planlegge for et bærekraftig og optimalt næringsbygg.

Noen tilbakemeldinger fra kunder og samarbeidspartnere

«Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Ingeborg i mange felles kundeprosjekter. I tillegg til å levere fantastiske løsninger, er Ingeborg en fryd å samarbeide med. Hun er opptatt av å forstå hver enkelt kunde og hvordan hun kan oversette deres unike identitet og historie i god design og gjennomtenkte løsninger. Alltid givende å være i prosjekt med Ingeborg»
Nora Benedicte Brinchmann
Leietakerrådgivning Malling & Co
"Samarbeidet med Ingeborg har gitt oss effektive og gode kontorlokaler det er godt å jobbe i. Hun forstod hvem vi er og behovene våre. Ingeborg lytter, men bruker kunnskap og erfaring til å gi tydelige råd"
Morten Andreas Meyer
Huseierne
"Ingeborg er en fryd å jobbe med, hun setter sin helt egen signatur på prosjekter"
Kristian Sandbrekke
Input Interiør

Kunder

Scroll to Top