Lillevann - i byens skogkant

Denne gamle tømmervillaen fra 1916 trengte litt kjærlighet og oppmerksomhet for å vekke til live den unike atmosfæren som allerede lå i veggene. Farger, materialer, tekstiler ble nøye utvalgt for å skape en god balanse mellom rommene. Vi har jobbet med rene og ekte materialer på alle flater, vegger, gulv, vinduer, møbler og belysning for å skape langvarige og bærekraftige løsninger.

ÅR: 2024

FOTO: 

TYPE: KONTOR

I første etasje er det tre stuer, der den midterste ble utsmykket med tapet fra William Morris, som er som skapt for både huset og omgivelsene. Herfra kan vi se både inn i peisestuen med tømmervegger og TV-stuen som har et strammere uttrykk. Vi har skapt rom med kontraster for ulike opplevelser av lys og lunhet. De store vinduene tar inn naturen og omgivelsene og interiøret forandrer seg etter de ulike årstidene. Det var viktig for kunden at huset fungerte like godt på sommeren som på vinteren selv om det ligger i kanten av skogen og er bygget i tømmer. 

Dette prosjektet er et godt eksempel på hvordan man kan skape et harmonisk hjem med mengder av personlighet ved å kombinere nytt og gammelt, og jobbe med det utgangspunktet man har. Kjøkkenet har eksempelvis blitt både mere funksjonelt og lunere med grep som ny benkeplate, vask og armatur. Ny belysning, supplering av teppe og gardiner, samt flytting/gjenbruk av overskap. Vi har jobbet oss gjennom rom for rom med. Det eksisterende som utgangspunkt og er glade over å ha funnet en gjennomgående harmoni for familien i dette nydelige huset. 

Bilder fra dette prosjektet blir først publisert i et norsk magasin i 2024. 

Scroll to Top